Jouw Radio 1 Daylist

VRT zoekt Radio 1-proefluisteraars! Sinds enkele maanden kun je fragmenten herbeluisteren via de Radio 1-app. Het gaat over korte stukken uit radioprogramma’s die de voorbije 48 uur werden uitgezonden. Met de nieuwe app willen we deze fragmenten op een gepersonaliseerde manier aanbieden.

Overzicht verschillende schermen
clouds_prototype_header Created with Sketch.
leaf Created with Sketch.

Meer over de vlucht

Test onze app en geef tussendoor feedback. Op het einde van het testparcours krijg je een vragenlijst waarin alle onderdelen aan bod komen.

 

Vluchtdetails

De test loopt van december tot halverwege januari. Daylist is een testapplicatie die losstaat van de bestaande Radio 1-app. De app is enkel beschikbaar voor Android-gebruikers.

Appfunctionaliteiten

Zie suggesties verschijnen van fragmenten die je misschien wel leuk vindt, ontdek programma's die je nog niet kende, luister enkel naar stukken die je écht boeien of ontvang een lijst op maat die rekening houdt met hoeveel tijd je hebt en wat je interesses zijn.

Lijkt het je wat om de Daylist-app uit te testen?

Schrijf je dan hier in. 

 

HRADIO

Radio is nog steeds een zeer populair medium, maar ondervindt concurrentie van vele nieuwe diensten, waaronder platforms voor het streamen van muziek. Normale radio heeft nog niet dezelfde aantrekkelijke functies en zelfs als dat het geval is, zijn ze meestal niet geïntegreerd in het eigenlijke radioprogramma. Over het algemeen zijn de industrie en luisteraars op zoek naar nieuwe radio-ervaringen. Dit wil het project HRADIO opleveren.

Dit project heeft financiering ontvangen van het Horizon 2020 onderzoeks- en innovatieprogramma van de Europese Unie onder subsidieovereenkomst nr. 761813.

Heb je vragen over deze testvlucht?

Laat het ons dan weten via 

pilootzone@vrt.be

Maak je klaar voor de vlucht

Path 35 Created with Sketch.

Registratie

Schrijf je vrijblijvend in als VRT testpiloot

Path 37 Created with Sketch.

Updates

Blijf op de hoogte van nieuwe testvluchten

Vertrek

Kies zelf voor welke testvlucht je incheckt

Inschrijven